آشهای زیادی در ایران وجود دارد و هر منطقه آش مخصوص به خود را دارد. در این میان، آش رشته معروفترین نوع است و گردشگران خارجی بیشتر با آن آشنا هستند. آش رشته یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است و در ایام خاصی مثل ماه رمضان به صورت نذری تهیه میشود. برای تهیه این آش، حبوبات مختلف با سبزی مخصوص پخته میشود و سپس رشته و کشک به آن اضافه میگردد. تزئینات روی آش اهمیت زیادی دارد و بسیاری از ایرانیها در این کار خیلی حرفهای هستند. پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و کشک از جمله تزئینات اصلی آش رشته به حساب میآید.